Despre noi

        Alfamar Grup Imobiliare este o agentia imobiliara aflata in plina ascensiune pe piata imobiliara din Romania. In societatea de azi, cu optimism, noi iti propunem solutia optima de a tranzactiona o proprietate, de a vinde sau de a cumpara. Avem brokeri experimentati, ce au trecut de etapa pionieratului si care va ofera consultanta de specialitate. Experienta pentru noi este a doua natura. Directionam clientul in sensul dorintelor si solicitarilor pe care le are.
Clientul Alfamar Grup Imobiliare este respectat, protejat si in siguranta. Are certitudinea ca cererea sau oferta este analizata si tratata cu prioritate. Ne ghidam dupa un cod de conduita etica ce defineste idealurile, valorile, principiile si normele morale pe care angajatii Alfamar Grup Imobiliare consimt sa le respecte si sa la aplice in activitatea desfasurata in cadrul societatii.
        Implementarea codului de etica in cadrul companiei este utila pentru promovarea unei conduite profesionale de calitate, si evitarea aparitiei unor situatii care ar putea afecta reputatia companiei.
        Echipa Alfamar Grup Imobiliare a invatat ca trei lucruri sunt ireversibile in viata: Cuvantul rostit- Timpul pierdut si Ocazia ratata!
        Noi te putem ajuta sa economisesti timp si sa nu ratezi ocazia! Noi te ajutam sa gasesti drumul sre casa visurilor tale!

Pentru buna functionare a acestui site sunt necesare fisiere de tip cookie. Continuare navigarii implica acceptarea lor.  Accepta